Ανανάς (kg)

68
0,00 €
με ΦΠΑ
Συσκευασία

Ο ανανάς, πέρα από τροπικό και πολύ νόστιμο φρούτο,  είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες  και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και της δύναμης των οστώνανανάς περιέχει μεγάλη ποσότητα μαγγανίου, ιχνοστοιχείο το οποίο επηρεάζει το μεταβολισμό του ασβεστίου. Το μαγγάνιο απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μια μερίδα ανανά περιέχει το 70% του μαγγανίου που πρέπει να λαμβάνει ο οργανισμός σε ημερήσια βάση.  

Ο ανανάς έχει μεγάλη διατροφική αξία εφόσον είναι πλούσιος σε βιταμίνες A και C, που είναι αντιοξειδωτικά, περιέχει υψηλά επίπεδα β καροτίνης που συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου εκφύλισης της ώχρας κηλίδας σε ποσοστό 35%, είναι πλούσιος σε ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο,  σίδηρο, θειαμίνη, νάτριο, κάλιο, ζάχαρη φρούτων (σακχαρόζη), πολλές φυτικές ίνες καθώς και το ένζυμο βρομελίνη. Πρόκειται για ένα πεπτικό ένζυμο που βοηθάει στην χώνεψη των τροφών, βρίσκεται μόνο στον φρέσκο ανανά και καλό είναι να καταναλώνεται μετά από ένα πλούσιο γεύμα. 

Product added to wishlist

Το Livebio.gr σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.